Web stranica http://balkantelevizija.net (u daljem tekstu Balkan Televizija) vas obavještava o pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju ličnih podataka koje primamo od naših posjetioca web stranice.

Vaše lične podatke koristimo samo za poboljšavanje funkcionalnosti sajta. Prihvatanjem ove polise, prihvatate prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim pravilima.

Uslovi korišcenja web stranice

Podaci o dnevniku (log)
Kao i mnogi drugi sajtovi, mi prikupljamo podatke koje vaš pretraživac pošalje svaki put kada posetite našu stranicu (“Podaci o evidenciji”).

Ovi log podaci mogu ukljucivati informacije kao što su Internet protokol vašeg racunara (“IP”), tip pretraživaca, verzija pretraživaca, stranice našeg sajta koje posecujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama i druge statistike.

Pored toga, mi možemo da koristimo usluge trece strane kao što je Google analitika koja prikuplja, prati i analizira podatke.

Promjene ove politike privatnosti
Ovaj Pravilnik o privatnosti stupa na snagu od (25.5.2018.) i ostace na snazi, osim u slucaju bilo kakvih promena u njenim odredbama u buducnosti, koja ce biti na snazi odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Zadržavamo pravo da ažuriramo ili promenimo našu Politiku privatnosti (Privacy Policy) u bilo koje vreme i trebalo bi da periodicno provjeravate ovu Politiku privatnosti. Vaše dalje korišcenje i pregledanje ovog sajta, nakon objavljivanja bilo kakvih izmena u Politici privatnosti na ovoj stranici predstavljace vašu potvrdu o izmenama i vašoj saglasnosti da se pridržavate i da budete vezani modifikovanom Politikom privatnosti.

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakva pitanja o ovoj Politici privatnosti.