Rijaliti

Gledajte Farmu 7 Uživo – TV Pink Farma 7 – LIVE 24h

2 231800

Uvjek korak ispred drugi Balkan Televizija

Molimo Vas podržite nas sa Share Like!


Balkan TV VLC Player*NOVO* Balkan Tv licencirani IPTV PLAYER BOX za Vaš web site:

Balkan TV je kompanija koja svojim korisnicima pruža mogućnost da gledaju najbolje TV kanale. Naš cilj jeste da svim ljudima u dijaspori sa prostora bivše Jugoslavije pružimo sve kanale iz njihove domovine. Na taj način želimo da izađemo u susret svima koji žele da budu informisani i prate dešavanja u svojoj domovini. Najbolje televizijske kanale iz Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, BiH, Makedonije i Srbije smestili smo u naš BALKAN IPTV PLAYER BOX. Pored TV kanala iz domovine, u okviru naših paketa, naravno bićete u mogućnosti da pratite i najbolje inostrane kanale. U okviru BALKAN IPTV PLAYER-a možete pratiti uskoro preko 180 EX-YU i stranih TV kanala.

 • Editor Rating
 • TV Pink Farma
 • Total score
 • User Rating
 • TV Pink Farma
 • Total score

About the author / 

admin

2 Comments

 1. Nada May 22, 2016 at 9:36 am -  Reply

  Da li mislite da će Farmu iko više gledati posle svih ovih Jeleninih šetnji preko kapije i ostalih nesankcionisanih grešaka ima nas koji farmu gledamo bar 15-ak sati dnevno i sve vidimo i sve čujemo. Vesna je kraljica bila i ostala i u životu i na estradi i u ludnici od rialitija ostala dostojanstvena i bez ispada to što je izašla je samo ljudski znak da je i kraljica majka i da je napravila pravi izbor prioriteta u svom životu. Niko kao ona nije pokazao toliko dostojanstva i pozitive a ova rialiti marioneta, papagaj koji se zgadio i Bogu i ljudima radi šta hoće… Razmislite malo o tome

 2. Anonimna dama June 22, 2016 at 10:26 pm -  Reply

  Da pozdravim chatere, famere i parove.
  Napokon će finale, ali Maldivi uskoro počinju što mi je totalno nenormalno. Nemam favorita. Maldivi će propasti kao i prošli put. Ne shvatam računicu tu nikako.

  Ovo me totalno stresira.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Objave

Sponzori Balkan TV

Uskoro Balkan TV Support Android aplikacija.

Open Balkan Support

Arhiva

Objaviti komentari

Kategorije

Budite u toku

Budite u toku sa aktuelnostima televizije!

Pretplatite se

Budite u toku s najnovijim vijestima i drugih sadržaja , pretplatite se još danas!