DISCOVERY CHANNEL BALKAN | Balkan Televizija
TV Kanali

DISCOVERY CHANNEL BALKAN

0 4132

Uvjek korak ispred drugi Balkan Televizija

Molimo Vas podržite nas sa Share Like!Discovery je kanal koji se nalazi u vlasništvu tvrtke Discovery Communications. Emitira dokumentarne filmove, i to najčešće o popularnoj znanosti, tehnologiji i povijesti. Discovery grupa za područje Europe sastoji se od sljedećih kanala: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, Discovery HD i Animal Planet HD. U Hrvatskoj se emitiraju verzije Discovery kanala za Središnju i Istočnu Europu. Od 3. listopada 2009. godine Discovery Channel je lokaliziran na hrvatski jezik, i to s podnapisima. U skorijoj budućnosti očekuje se lokalizacija Investigation Discoveryja, a kasnije i ostalih kanala iz Discovery produkcije.

Balkan TV je kompanija koja svojim korisnicima pruža mogućnost da gledaju najbolje TV kanale. Naš cilj jeste da svim ljudima u dijaspori sa prostora bivše Jugoslavije pružimo sve kanale iz njihove domovine. Na taj način želimo da izađemo u susret svima koji žele da budu informisani i prate dešavanja u svojoj domovini. Najbolje televizijske kanale iz Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, BiH, Makedonije i Srbije smestili smo u naš BALKAN IPTV PLAYER BOX. Pored TV kanala iz domovine, u okviru naših paketa, naravno bićete u mogućnosti da pratite i najbolje inostrane kanale. U okviru BALKAN IPTV PLAYER-a možete pratiti uskoro preko 180 EX-YU i stranih TV kanala.

About the author / 

admin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open Balkan Support

Euro 2016 Uživo Prenos Utakmica

Uskoro Balkan TV Support Android aplikacija.

Kino Watch

Kino Watch je site koji vam omogućuje gledanje najdražih filmova u najboljoj 1080p BlueRay rezoluciji. http://kinowatch.com/ Kino Watch

Arhiva

Objave

Objaviti komentari

Budite u toku

Budite u toku sa aktuelnostima televizije!

Pretplatite se

Budite u toku s najnovijim vijestima i drugih sadržaja , pretplatite se još danas!